Noi realizam solutii digitale și experiențe interactive care conectează, informează și inspiră.

Noi intelegem identitatea ta

Noi o personalizam

 Si o livram cu profesionalism

Este știința de a adapta codului unui site web, conținutul și structura pentru a face vizibilă pe o pagină cu rezultate motor de căutare pentru anumite cuvinte cheie sau combinații de keywords.Obiectivul final este de a genera un randament al investiției, și SEO este capabilă să genereze randamente foarte atractive prin aducerea oamenilor site-ul dvs. prin intermediul motoarelor de căutare!

Pe masura ce afacerea ta se dezvolta, vei avea din ce in ce mai multa nevoie de aplicatii complete care sa vina in sprijinul activitatii tale economice. Brain Online creaza aplicatii enterprise complexe si scalabile sau actualizeaza si upgradeaza la cerere aplicatia ta pentru a o aduce la nivelul dorit de functionalitate.

Noi creăm experiențe digitale pentru branduri și companii, prin utilizarea creativitate si tehnologie.

Creativitate. Noi facem ceva personal.
Prin consultări plăcute și atente,studii de piata, putem afla care este targetul, indiferent dacă este vorba de o simplă informație sau un site multimedia generos.

Tehnologie. Analiza de experti.
Pe piața competitivă de astăzi, sunteți fie alegeti solutii profesionale fie dispareti. Cu trafic in crestere trecerea spre utilizarea telefonului mobil este o necesitate, nu își poate permite să aibă o prezență on-line nici o companie, fără o interfață web si mobilă de actualitate.

Munca noastra este ghidata de un angajament față de obiectivele clientului nostru, o idee și publicul tinta, planificarea in detaliu, pentru o colaborare de succes, imbinarea ideilor comune, expunerea creativitatii si inovatiei, experientei, dedicarii echipei noastre, toate acestea pentru o solutie de marketing de succes.

Ultimele proiecte

Echipa noastră a lucrat la nenumărate proiecte pentru clienti intr-o gama larga de industrii. Noi credem în construirea de produse frumoase, care sunt în mod sistematic atrăgătoare, ușor de navigat și de a ajunge la cea mai largă audiență posibilă.

Pentru a afla despre unele dintre proiectele interesante care le-am avut ocazia de a lucra, click pe proiecte:

Mai multe proiecteParerile clientilor

Abilitati si experienta

O gamă largă de servicii de proiectare și de dezvoltare prevăzute cu o experiență personală.

Development
Design
Marketing
Management

Suntem mandrii sa colaboram cu

Clienti din toata lumea, din toate domeniile de activitate, cautand o solutie perfecta care sa se imbine raportul calitate / timp / costuri.

Logo12
Logo09
Logo08
Logo06
Logo05
Logo03